Känslan av en bra flyttfirma http://www.keepnewjerseymoving.com keepnewjerseymoving.com Mon, 26 Feb 2018 20:17:18 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.5 Lär dig att bli mer produktiv under flytten http://www.keepnewjerseymoving.com/lar-dig-att-bli-mer-produktiv-flytten/ Mon, 26 Feb 2018 20:17:18 +0000 http://www.keepnewjerseymoving.com/?p=43 När man skall flytta får man ett perfekt tillfälle för att bli mer produktiv och lära sig några produktivitets-knep. Är man som dem flesta – inte särskilt produktiv, utan bara gör det som man måste och sedan segar ut på resten av tiden så kommer dessa tips att göra stor skillnad för ens liv. Under […]

The post Lär dig att bli mer produktiv under flytten appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>
När man skall flytta får man ett perfekt tillfälle för att bli mer produktiv och lära sig några produktivitets-knep. Är man som dem flesta – inte särskilt produktiv, utan bara gör det som man måste och sedan segar ut på resten av tiden så kommer dessa tips att göra stor skillnad för ens liv. Under flytten så finns det inte så mycket att tänka på – uppgifterna är relativt enkla och det enda som krävs för att göra dem är arbetsvilja och tid. För att motivera arbetsviljan litegrann kan man använda dessa knep;

1.      Börja smått för att komma igång

Ett erkänt produktivitets-knep är att börja smått. Sätter man en för stor uppgift i början så tenderar man att dra sig för den. Att skriva ner ”röja källaren” som en uppgift gör att man blir lite rädd för den och man vet att det kommer gå åt några svettiga och dammiga timmar att få rent i källaren. Om man däremot sätter upp ”röja 30 min i källaren” så känns det genast lättare att gå ner och sätta igång, och när man väl är där nere kanske man stannar en timma eller två.

2.      Belöningar

Att ge sig själv små belöningar för utfört arbete är ett smart sätt att motivera sig själv med en flyttfirma göteborg. Man får liksom vara sin egen chef och försöka få sig själv att må bra under arbetet, så vilken sorts chef är du? Morot eller piska? Jag väljer morot och det tycker jag att du med skall göra. Så vad får du för belöning när du röjt källaren? Jag fick en semla från konditoriet.

3.      Dra ihop flytthjälp eller anlita?

Något man kan undra över är om man skall anlita flytthjälp eller om det räcker med några vänner som hjälper till. Det beror ju självfallet på vad man har för typ av budget och hur mycket saker som skall flyttas. Men i regel är det riktigt skönt att anlita flytthjälp, när man skall dra ihop ett eget gäng så måste man tänka på att samordning tar en hel del energi och det gör även själva flytten, så frågan är om man orkar med det eller om det blir bättre att anlita flytthjälp?

The post Lär dig att bli mer produktiv under flytten appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>
Dags att flytta? Gör det snabbt och smidigt med en flyttfirma http://www.keepnewjerseymoving.com/dags-att-flytta-gor-det-snabbt-och-smidigt-med-en-flyttfirma/ Fri, 16 Feb 2018 17:19:55 +0000 http://www.keepnewjerseymoving.com/?p=40 När man skall flytta så kan man göra det på många olika sätt – men något som nästan alla har gemensamt är att man inte vill lägga ner onödig tid och energi på att förbereda och få sin flytt utförd. Att byta bostad är ju självfallet kul men att flytta alla saker från det ena […]

The post Dags att flytta? Gör det snabbt och smidigt med en flyttfirma appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>
När man skall flytta så kan man göra det på många olika sätt – men något som nästan alla har gemensamt är att man inte vill lägga ner onödig tid och energi på att förbereda och få sin flytt utförd. Att byta bostad är ju självfallet kul men att flytta alla saker från det ena stället till det andra är inte riktigt lika roligt – så där vill vi minimera vår kraftansträngning och tidsinsats. Hur gör man då det? Läs vidare…

Att förbereda långsamt med minimal ansträngning

När vi tänker att vi skall göra något snabbt så vill vi ofta göra det snabbt ur ett stressperspektiv vilket innebär att vi skjuter upp arbetet så länge det går och sedan hetsar igenom det. Det är en välbeprövad metod och det fungerar helt klart, man får nästan alltid ihop det även om man kanske blir lite svettig i pannan på vägen. I min mening är det dock mer energieffektivt att istället börja förbereda i god tid och göra det lite åt gången så att man slipper en stor arbetsbelastning precis innan flytten skall ta plats av en flyttfirma.

Börja kika på flyttfirmor i god tid

Att ha en bra flyttfirma med sig är guld värt när man flyttar. När man väljer bland flyttfirmor är det viktigt att man hittar en man kan lita på och som verkar seriösa. Det finns många oseriösa flyttfirmor i stockholm där ute eftersom det är någorlunda enkelt att starta en flyttfirma. Vad man kan göra för att vara säker på att man får bästa pris är att begära prisuppgifter från flera flyttfirmor på en gång och sedan välja den som verkar bäst och billigast.

Ha kul på vägen

Om du väljer att se på förberedelser och hela flytten på ett sätt som gör uppgifterna mer meningsfulla för dig så kommer det att gå snabbare och lättare att få allt gjort. Det kan du göra genom att hitta någon flyttfirma stockholm som är kul i det du gör, kanske kan du ha någon med dig när du packar ner och dela minnen med denne när ni packar ner vissa föremål. Det kan vara en chans att ha familje-tid tillsammans eller så kan man göra uppgifterna till en tid då man lyssnar på sin favorit ljudbok eller reflekterar över dagen.

The post Dags att flytta? Gör det snabbt och smidigt med en flyttfirma appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>
Fördelar med att anlita en flyttfirma istället för att flytta på egen hand http://www.keepnewjerseymoving.com/fordelar-med-att-anlita-en-flyttfirma-istallet-att-flytta-pa-egen-hand/ Fri, 03 Nov 2017 20:05:13 +0000 http://www.keepnewjerseymoving.com/?p=37 Den stora process som det innebär att flytta sitt bohag kan lösas på flera olika sätt: du kan bland annat ta hjälp av dina vänner och sköta flytten på egen hand, eller så kan du anlita en flyttfirma och få hjälp med allt från packning till transport och uppackning. Du kan även välja att bara […]

The post Fördelar med att anlita en flyttfirma istället för att flytta på egen hand appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>
Den stora process som det innebär att flytta sitt bohag kan lösas på flera olika sätt: du kan bland annat ta hjälp av dina vänner och sköta flytten på egen hand, eller så kan du anlita en flyttfirma och få hjälp med allt från packning till transport och uppackning. Du kan även välja att bara köpa några av dessa tjänster.

Ju fler personer som är involverade i någonting, desto större är som bekant risken att någonting går fel (ju fler kockar, desto sämre soppa). Du är dock ingen enmansarmé, och valet står mellan att ta hjälp av släkt och vänner eller professionella yrkesmän. Här går vi igenom några fördelar med att ta hjälp av ett flyttföretag.

Du behöver inte göra ett jota

professionella yrkesmän för din flyttfirmaI många fall är det en bra idé att överlämna de tunga lyften till professionella yrkesmän. Genom att anlita en duktig och pålitlig flyttfirma, behöver du inte oroa dig för att lyfta och bära den tunga soffan nedför trapporna och ut genom dörren. Du behöver inte heller riskera att drabbas av muskelsträckningar, att repa det nya golvet eller att be dina vänner om hjälp med flytten. Du kan istället fokusera på att se efter dina barn och familjens husdjur om du hyr in en flyttfirma göteborg, samt att ta hand om övriga viktiga uppgifter. Eller så kan du bara luta dig tillbaka och slappna av – valet är ditt!

Flytten blir effektiv

Förutsatt att du har anlitat en erfaren och kompetent flyttfirma, kommer företagets personal att vara pålitliga. Detsamma kan inte sägas om dina vänner, som kan dra sig ur i sista minuten. Flyttfirman har ett avtal att följa och ni har kommit överens om alla detaljer kring flytten. Flyttföretaget bör därför anlända på utsatt tid med all utrustning som krävs. I det långa loppet sparar du en hel del tid på att ta hjälp av professionella flyttgubbar.

The post Fördelar med att anlita en flyttfirma istället för att flytta på egen hand appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>
Det medför mindre stress för dig http://www.keepnewjerseymoving.com/det-medfor-mindre-stress-dig/ Fri, 03 Nov 2017 20:00:01 +0000 http://www.keepnewjerseymoving.com/?p=35 Generellt sett kommer du uppleva mindre stress på flyttdagen om du anlitar en flyttfirma. Utöver att du sparar tid när du tar hjälp av ett flyttföretag, kommer du dessutom slippa färdas på motorvägen i en enorm flyttbil. Det är allmänt känt att lastbilar kan vara ganska svåra att köra, och saken blir inte enklare om […]

The post Det medför mindre stress för dig appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>
Generellt sett kommer du uppleva mindre stress på flyttdagen om du anlitar en flyttfirma. Utöver att du sparar tid när du tar hjälp av ett flyttföretag, kommer du dessutom slippa färdas på motorvägen i en enorm flyttbil. Det är allmänt känt att lastbilar kan vara ganska svåra att köra, och saken blir inte enklare om du “bara” använder dig av ett släp. Om tanken på att fylla en lastbil med dina ägodelar och transportera dessa stressar upp dig, rekommenderar vi starkt att du bokar en flyttfirma istället för att försöka flytta på egen hand!

The post Det medför mindre stress för dig appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>
Viktigt att tänka på när du anlitar flytthjälp http://www.keepnewjerseymoving.com/viktigt-att-tanka-pa-nar-du-anlitar-flytthjalp/ Tue, 17 Oct 2017 21:18:29 +0000 http://www.keepnewjerseymoving.com/?p=30 Är det dags för dig att flytta men du är inte helt säker på du ska anlita professionell flytthjälp eller göra det själv? Du är inte ensam! Det är en veritabel djungel därute med massvis av olika flyttfirmor, den ena på ytan väldigt lik den andra. Det är inte helt enkelt att navigera mellan allting. […]

The post Viktigt att tänka på när du anlitar flytthjälp appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>
Är det dags för dig att flytta men du är inte helt säker på du ska anlita professionell flytthjälp eller göra det själv? Du är inte ensam! Det är en veritabel djungel därute med massvis av olika flyttfirmor, den ena på ytan väldigt lik den andra. Det är inte helt enkelt att navigera mellan allting. Vad ska man tänka på? Spelar det någon roll vilken flyttfirma du väljer? Är det bättre att välja en billigare eller en dyrare flytthjälp? Det är många saker som ska tänkas på, men man kan koka ner det till ett par olika faktorer som är viktigast spelar in när du ska välja flytthjälp.

Hur lång tid tar flytten?

Flyttfirmor tar oftast betalt per timme, givetvis multiplicerat med antalet personer som behövs för flytten. Oftast ingår bil i priset men det är inte likadant överallt. Du kan ofta också få lite rabatt per flyttgubbe om det är så att du behöver flera från samma flyttfirma. Priserna varierar givetvis, beroende på vilken stad du ska flytta från, vilken stad du ska flytta till och vilken säsong det för tillfället är. Bästa sättet att få ett så billigt pris som möjligt är att ta in offerter från flera olika flyttfirmor som du sedan kan jämföra.

Är det mycket som ska flyttas?

Din flytt blir givetvis dyrare om du ska flytta från en hel villa än om du flyttar från en liten lägenhet. I och med att flyttfirmor oftast tar betalt per timme blir det billigare ju mindre prylar och lådor som behöver flyttas. Därför är det viktigt att vara tydlig när du kommunicerar med de flyttfirmor du fått offerter från. Ni behöver vara överens om hur mycket som ska flyttas så att flyttfirman kan planera sin tid ordentligt och du kan vara säker på att du får vad du betalar för. Här har du ett ansvar att ta tag i planering tidigt så att du vet hur mycket det kommer bli.

Ska du flytta långt?

Av naturliga skäl är det dyrare att flytta längre och billigare att flytta kort. Vissa flyttfirmor specialiserar sig endast på flytt inom en stad eller mellanliggande städer, medan andra flyttar över hela landet eller till och med utomlands. En tumregel är att storstäderna tenderar att ha lite dyrare priser medan priset brukar sjunka med invånarantalet. Du bör dock alltid se till att jämföra olika flyttfirmor med varandra, för att få en ordentlig aning om det bästa pris du kan få.

The post Viktigt att tänka på när du anlitar flytthjälp appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>
Flytta kan vara omstädigt http://www.keepnewjerseymoving.com/flytta-kan-vara-omstadigt/ Mon, 02 Oct 2017 19:19:07 +0000 http://www.keepnewjerseymoving.com/?p=26 The post Flytta kan vara omstädigt appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>

The post Flytta kan vara omstädigt appeared first on Känslan av en bra flyttfirma.

]]>